Akusztik koncertek a Népszigeten

Window trio, Stahl Barbara és Havai Gábor, The Papayazz, Barbi & Jancsó + az Inspirál Cirkusz tűzzsonglőrei

2017. szeptember 01.
18:00-22:00

Népsziget - Kabin
Ingyenes!


Window trio

A tavaly nyár végén alakult Window első lemeze a klasszikus soul és blues elemeket keveri kortárs elektronikával, hiphoppal,  rockosabb lendülettel, eklektikával operálva, ám a klasszikus torzítást súlyosabb moogos basszusokra cserélve. A zenekar gerincét jelentő triót több más produkcióból ismerhetjük, a dalszerző-énekes Kocsis Bence a Saverne-ből, Bécsy Bence gitáros Jónás Vera és Gereben Zita zenekaraiból, a dobos Jancsovics Máté pedig Kistehénből lehet ismerős. A Cseh Tamás Program keretén belül megjelenő lemezen sok vendégzenésszel találkozhatunk: például Ifj. Novai Gáborral (Mörk), Weil Andrással (Ethnofil, Redred), Zahár Fannival (Ethnofil, Soulclap Budapest), a ghánai származású énekes, rapper M3nsával. 


Stahl Barbara és Havai Gábor 

Feldolgozásokat és saját szerzeményeket is játszanak, rengeteg átfedés és improvizálás fűzi össze kettejük különböző stílusát és egyéniségét. A koncerten a jazzes, soulos, rnb-s vonal mellett alternatívabb számok is helyet kapnak majd.

Papayazz

Zentai Márk és Szeifert Jason Bálint, a Mörk zenekar tagjainak duója. Stilárisan Super Funk és Extrém Pop között oszcillálnak, de azért akadnak Stand-Up Jazz elborulások is.

Barbi & Jancsó

A hatvanas évekből merítő Blahalouisiana jazz szakon végzett dalszerzőpárosa, Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor duóban a kedvenc dalaikat adják elő.

Inspirál Cirkusz

Fantasztikus tűzzsonglőr- és tűztáncbemutató, amely tüzes eszközök széles spektrumát vonultatja fel. Zsonglőrök, artisták varázslatos produkciója, sok-sok lángnyelvvel megbolondítva. 

09.01. 18:00 - 22:00

Népsziget - Kabin

facebook

#ingyenes #zene