Gyerekprogramok a Népszigeten!

irány a Kabin!

Az INSPIRÁL CIRKUSZKÖZPONT profi oktatóinak segítségével elsajátíthatod a különböző zsonglőreszközök használatának alapjait: labda, buzogány, meteor, ördögbot, hulahopp. Kicsiknek és felnőtteknek egyaránt kiváló elfoglaltság, ajánljuk az egész családnak, 0–150 éves korig!

Tedd próbára Dunával kapcsolatos tudásodat! Téged is vár a WWF MAGYARORSZÁG ÉLŐ DUNA-TURNÉJA,
melyben egy életnagyságú társasjátékon végighaladva izgalmas részleteket tudhatsz meg hazánk legnagyobb folyójáról, állat- és növényvilágáról, természeti kincseiről. A legkisebbeket színezők és pandaálarc-készítés várja!

A CELLUX CSOPORT foglalkozásán a Duna által inspirált vízparti játékok elkészítésére nyílik lehetőség.

A természetben talált anyagokból kis tutajt lehet ácsolni és ezekkel versenyezni, könnyedén újrahasznosítható háztartási hulladékból bárki elkészítheti saját horgászfelszerelését vagy csinálhat magának hajónaplót, amelyben megörökítheti legemlékezetesebb vízparti élményeit.

A DEÁK17 GALÉRIA 10–14 óra között bemutatja, mi az a land art, majd az érdeklődők a helyszínen elkészíthetik saját alkotásukat. Az elkészült alkotásokat dokumentáljuk. Minden alkotó a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.-vel közösen kiadott városi felfedezőcsomagot kap, melynek tartalma: 1 db Budapesti Titkos Füzet, 1 db D17 zsák, 1 db ceruza.

09.02. 10:00 - 16:00

Népsziget - Kabin

facebook

#ingyenes #gyerekprogram