Vízimozi: Friss hús x DUNAPEST

Kis Hajni: Last Call
Kárpáti Anikó végleg elhagyja az országot, hogy lányacsaládjához költözzön. Az utolsó nap azonban kénytelen  szembenézni mindazzal, amit maga mögött hagyott, és azzal, ami előtte áll.

Nagy Szabolcs: Fiaskó
Egy öregember éli hétköznapi életét az erdei kunyhóban. Egyszer csak furcsa szerzet érkezik, aki megpró
bálja eladni neki varázslatos portékáit.

Kovács István: Ostrom
Szarajevót körbevette a boszniai szerb hadsereg. Hónapok óta se víz, se áram. Tea Mikić elvesztette a férjét a háborúban, fiairól hetek óta nem hallott. Reggel, készülődés közben észreveszi, hogy a vízgyűjtő hordóját átlőtték az éjjel. Elindul vizet szerezni.

Deák Kristóf: A legjobb játék
Amikor két térfigyelő biztonsági őr rájön, hogy munkájukat egy frissen telepített AI-szoftver fenyegeti, kénytelenek felvenni a kesztyűt.

Vácz Péter: Párnaarc
Egy zárkózott férfi a hotelszobájának magányában párnafigura társat kreál magának, de az ismeretlen szobalány újra meg újra elágyazza újdonsült barátját.

Hegyi Olivér: Take Me Please
A fiú bizonytalan, végül a lány mondja ki, hogy legyen vége. Mikor újra találkoznak, a lány már az új barátjával van. Elkezdődik a fiú szürreális utazása, amely hangulatingadozásaira reflektál.

Láng Orsolya: Szezon után
Egy szezon utáni kis halászfaluban egyik nap olyan, mint a másik. A helyi lakosok a táj elemeiként élnek egymás mellett. Egy apró kibillenés azonban elég ahhoz, hogy megtörje a rutint, és a zárt világok egymásra nyíljanak.

Jonatan Schwenk: Áradás
Az áradás után halak szorulnak néhány öreg fatörzs ágai közé. A kiszáradás veszélye miatt éles hangon sikoltozni kezdenek. A közelben lévő barlang lakói a sikolyokra felébrednek.

Traub Viktória: Sellők és rinocéroszok
A kis Tilda emlékképei szürreális vízióként ele venednek meg a családi cirkuszban sellőként dolgozó nagymamáról, az erotikusan túlfűtött anyáról és az eltűnt apáról, akinek megtört szíve rinocéroszként kísérti életét.